Menü


Magunkról

A G4 Partner Klubot azért hoztuk létre, hogy magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozásoknak, online hozzáféréssel egy egyszerű regisztráció után hozzáférést biztosítsunk jelenlegi és jövőbeni partnereink szolgáltatásaihoz, egy speciális kedvezményes áron. Így minden klubtagunk hozzájuthat a nagyvállalati kedvezményekhez, legyen az magánszemély, egyéni vállalkozás, vagy kis- és középvállalkozás. Ezzel klubtagjaink kiadásaikat jelentősen csökkenthetik, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy a jelenlegi gazdasági környezetben is hosszútávon, biztonságosan tervezhessenek.

Mindannyian tudjuk, hogy a költségeink csökkentése csak az egyik eleme a családunk, vállalkozásunk gazdasági stabilitásának.

A másik nagyon fontos elem a bevételeink folyamatos növelése. A G4 Partner Klub tagjainak kidolgoztunk egy speciális Kontakt Ajánlási Rendszert (KAR), amin keresztül lehetőségük van bevételeik folyamatos növelésére. A KAR segítségével klubtagjaink 6 fajta bevételre tehetnek szert, melyet többféleképpen használhatnak a hétköznapjaik könnyebbé tételére, vagy akár vagyonuk gyarapítására (a KAR részletes leírása az üzletszabályzatban olvasható).

Ezt az üzleti modellt azért alakítottuk ki, hogy klubtagjaink a XXI. század legnagyobb üzletének: az internetnek a segítségével otthonról vehessenek részt a weben zajló üzleti folyamatokban és részesedhessenek ezek hasznából.

Néhány nagyobb stratégiai partnerünk és rövid bemutatásuk:

Mapfre Asszisztencia: Egy nemzetközi biztosító, viszontbiztosító és szolgáltató társaság, melyet 1989.-ben alapítottak. Mára négy kontinens: Európa, Amerika, Ázsia és Afrika több mint 66 piacán működik aktívan. Feladatuk: Nemzetközi biztosítás, viszontbiztosítás és szolgáltatások nyújtása. Egy vezető nemzetközi szakértő a biztosítások, asszisztenciaszolgáltatások, különleges kockázattal járó biztosítások és utazási biztosítások területén. A Mapfre asszisztencia az ITIJ által elismert legjobb asszisztencia szolgáltatóként nyilvántartott nemzetközi társaság.

Többéve szerződtünk és dolgozunk együtt a Mapfre Asszisztenciával. Magyarországon a köztudatban a magán- és céges felhasználók nem ismerik, ettől függetlenül a szolgáltatásaikat használják: új autó garancia, használtautó műszaki garancia, asszisztencia, számlaérték biztosítás, autógumi meghibásodási biztosítás, baleseti-, utasbiztosítás...stb.

EuroRisk Kft.: Évek óta az élmezőnyben szerepel az Eurorisk Kft. a magyar piacon működő biztosítási alkuszok rangsorában, amely 1993-ban alakult. Az MKB-Euroleasing cégcsoport tagjaként az Eurorisk a gépjármű biztosítások területén kezdte működését, az azóta végbement fejlődésnek köszönhetően azonban ma valamennyi biztosítási ágat és módozatot követi. Az Eurorisk ügyfelei bármilyen biztosítási igényükre megfelelő és előnyös megoldást kapnak. 1993 óta tagja a szakma elismert szervezetének, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének.

Merkantil Bank: Az 1988-ban alakult Merkantil Bank és az 1991-ben alapított Merkantil Car privatizációjuk során 1992-ben került az OTP Bank Rt. 100%-os tulajdonába. A Merkantil Bank 2001-ben létrehozta az ingatlanfinanszírozással foglalkozó leányvállalatát, a Merkantil Ingatlan Lízing Rt.-t.

A Merkantil Bank lakossági, vállalkozói és önkormányzati szervek részére új és használt személygépkocsi és haszongépjármű finanszírozásához forint és deviza alapú kölcsönöket nyújt, valamint a márkakereskedők számára a pénzügyi szolgáltatások széles körét biztosítja. A Merkantil Csoport termékkínálatában a termelőeszköz és ingatlan lízing is megtalálható.

A Merkantil Bank márkakereskedői hálózata folyamatosan bővült az elmúlt időszakban. A Merkantil Bank forrásgyűjtése az OTP Bank fiókhálózatán keresztül történik a Mobil betét forgalmazásával. Az OTP Csoporttagok közül a gépjármű-biztosítást nyújtó OTP Garancia Biztosítóval alakult ki szoros együttműködés.

A Merkantil Csoport tagjainál a tavalyi év során közel 14 ezer gépjármű-finanszírozási kötés realizálódott. Az összesített darabszámok alapján a devizahitel és -lízing konstrukciók aránya 89,0% volt. A Csoport összesített bruttó gépjármű hitelállománya elérte a 288,1 milliárd forintot 2009 végén, míg a lízingkövetelések állománya a teljes Csoportban 38,2 milliárd forint volt.

A Vodafone megvalósította a magyar telekommunikációs iparág legnagyobb hálózatfejlesztési projektjét:
2.432 település több mint 9 millió lakója számára elérhető villámgyors mobilinternet szolgáltatásunk.
Az egész országban megújult, világszínvonalú Vodafone hálózat hazánk több mint 9 millió lakosának nyújt hozzáférést a szélessávú mobilinternet használathoz.
Közel 1,2 millió – a szélessávú mobilinternethez korábban hozzá nem férő – emberhez vitték el a szolgáltatást egy év alatt. 2600 bázisállomást modernizáltak, 2700 mikrohullámú összeköttetést cseréltek le. 3G hálózatunk minden pontján minimum 21,6 megabites elméleti letöltési sebességet nyújtanak ügyfeleinknek. 100 városban és Budapesten pedig a 42 megabites DC-HSPA+ technológiának köszönhetően az egy évvel ezelőtti maximum sebesség hatszorosán netezhetünk! Mindemellett nem csak itthon, hanem külföldön is biztosítják ügyfeleink számára a minőségi internet élményt: Vodafone-nak van a legnagyobb adatroaming partnerhálózata: több mint 140 országban használhatják ügyfeleink külföldön okos telefonjaikat, internet tarifáikat.

A Vodafone-nal stratégiai megállapodást kötöttünk. Ez a megállapodás biztosítja minden klubtagunknak, hogy nagyvállalati kedvezményekkel tudjanak telefonálni, internetezni, vagy készüléket vásárolni, akár egy előfizetés esetén is.

Partnereknek különleges üzleti ajánlatunk:

Ne feledkezzünk meg a kedvezményt adó partnereinkről sem, hiszen a kialakított rendszerünkön keresztül jelentősen tudják növelni a bevételeiket. Nem csak azzal, hogy a klubtagjaink ott vásárolnak, hanem azzal is, mert lehetőséget biztosítunk nekik új klubtagok vagy partnerek csatlakoztatására, így ők is jogosulttá válnak a plusz bevételekre. A klubtagok a saját és a csoportjuk felhasználása alapján keletkezett forgalmi pontokat (lásd: üzletszabályzat) az Azonnali+G4 kedvezményadó partnereinknél levásárolhatják, ezzel újabb forgalmat generálva a partnereinknek.

Akár 90%-os kedvezmény:

Klubtagjaink a megszerzett forgalmi pontokat az Azonnali+G4 kedvezményadó partnereinknél, akár 90%-os kedvezményre válthatják.